Rabobank continueert RABO Sjors Sportief

Foto: Sjors Sportief

Op donderdagmiddag 4 januari 2018 demonstreren tientallen verenigingen hun club en sport. Dit is mogelijk omdat het RABO Sjors Sportief project in de gemeente Roosendaal weer gecontinueerd dankzij Rabobank Zuidwest-Brabant.

De landelijke trend is dat kinderen steeds minder bewegen. De digitalisering van de maatschappij is in opkomst. Onder andere tablets, telefoons en sociale media nemen, anno 2017, een belangrijke plaats in, in het leven van de hedendaagse jeugd. Dit gaat gepaard met de nodige gezondheidsrisico´s. Onvoldoende beweging zorgt voor deze gezondheidsrisico’s.

Met behulp van het RABO Sjors Sportief boekje wat jaarlijks uitgebracht wordt kunnen kinderen tientallen sporten uitproberen bij diverse verenigingen in Roosendaal. De magische grens van 2000 inschrijvingen in de gemeente Roosendaal werd vorig jaar nog net niet gehaald, maar het geeft wel aan dat het RABO Sjors Sportief boekje ontzettend populair is bij de Roosendaalse jeugd en het momenteel het beste sportstimuleringsproject is voor deze leeftijdsgroep. Ed Vreman, directeur van Rabobank Zuidwest-Brabant ziet het belang en de kracht van dit mooie project en is blij een bijdrage te kunnen leveren om de Roosendaalse jeugd in beweging te krijgen.

Jerome de Clercq van SSNB is de coördinator van RABO Sjors Sportief in Roosendaal en is blij met de samenwerking van Rabobank Zuid-West. “Zonder de Rabobank zou dit allemaal niet mogelijk zijn en zou de jeugd veel minder handvaten hebben om lekker te kunnen sporten”. Ter ere van deze prettige samenwerking van dit mooie project gaat er begin 2018 een ware RABO Sjors Sportief Kermis komen in Roosendaal. Metsjpoint heeft hun accommodatie beschikbaar gesteld voor deze sportkermis! Op donderdag 4 januari 2018 van 13:00 tot 16:30 demonstreren tientallen verenigingen hun club en sport. “Metsjpoint heeft een prachtige accommodatie waar veel Roosendaalse verenigingen al gebruik van maken” Aldus Jerome de Clercq. “Ook dit soort accommodaties zorgen ervoor dat wij in Roosendaal kunnen sporten, dus waarom deze twee niet combineren en ze op deze manier bedanken! De toegang voor de sportkermis is gratis en heel Roosendaal is uitgenodigd om een kijkje te nemen in de diverse sportwereld.

Het RABO Sjors Sportief boekje ligt op 28 februari 2018 bij alle Roosendaalse jeugd thuis en vanaf dan kunnen zij zich weer inschrijven voor alle sportactiviteiten in Roosendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen