Skydive top strijdt in Roosendaal

Foto: Skydive Roosendaal

De internationale indoor skydive top de strijd aan tijdens de ISR Grand Prix op zaterdag 25 november. Aan deze achtste editie van het Nederlands Kampioenschap indoor skydiven nemen maar liefst 51 teams, afkomstig uit 9 verschillende landen deel.

De ISR Grand Prix is inmiddels uitgegroeid tot het grootste internationale skydive event van de Benelux. Tijdens de wedstrijd wordt er gevlogen in de discipline Formation Skydiving (FS4). Hierbij vliegt een team van 4 personen zoveel mogelijk figuren binnen een bepaalde tijd. Er kan deelgenomen worden aan alle vier de categorieën binnen het FS4 skydiven: AAA-AA-A en Rookie, als erkend Nederlands Kampioenschap. Alleen de Nederlandse teams maken kans op de titel Nederlands Kampioen indoor skydiven. De teams afkomstig uit andere landen maken kans op de titel ISR Grand Prix 2017.

Unieke competitie

In 2010 besloot Indoor Skydive Roosendaal met de komst van de ISR Grand Prix een wedstrijd te bieden die niet alleen voor de hoogste klasse, maar ook voor Rookie teams toegankelijk is. Na 7 edities is de ISR GP inmiddels uitgegroeid tot het grootste internationale skydive event van de Benelux. De vlotte organisatie, huiselijke sfeer, passie voor de sport en verschillende niveaus maken het een unieke wedstrijd.

Entree gratis

Wie een kijkje wil nemen bij de ISR GP is op zaterdag 25 november van harte welkom bij Indoor Skydive Roosendaal. Tijdens het event is de toegang gratis. De aftrap van de wedstrijd is om 9.30 uur. De prijsuitreiking is om 20.00 uur, gevolgd door een feestje in restaurant Bravo24.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen