Inschrijven voor de Cloetta Halve Marathon

Foto:

Dit jaar is het weer de 35ste editie van Cloetta Halve Marathon. Als je je aanmeldt voor 1 mei dan kan je nog genieten van een aangename korting en dan komt bovendien je voornaam op het startnummer te staan.

De afstanden waaraan je mee kan doen zijn: 900 meter of 1700 meter (voor kinderen), de familieloop van 900 meter en de Robobank 4 Engelse Mijl van 6,4 kilometer. De loop voor kinderen wordt gesponsord door KPO kidsrun en ze hopen op zeker 1000 kinderen en de kidsmarathon is op 24 juni om 14.00. De start van de grote loop is om 16.30.

Tevens heeft de organisatie unieke 750 jaar Roosendaal medailles laten malen ter eren van het 750 jaar bestaan van de stad. Edward Heijnemans roept dan ook iedereen op om dit jaar mee te doen, zeker als oud-deelnemer. In het kader van Roosendaal 750 jaar heeft de organisatie ook een speciale Roosendaal 750 medaille laten maken. Voorzitter Edward Heijnemans roept iedereen die ooit heeft meegedaan aan één of meer edities op om dit jaar in de jubileumeditie mee te doen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden