Weg met die vervelende (vakantie)kilo’s en kom in shape!

Foto: Pixabay / publiek domein

De afgelopen twee jaren startte in oktober de Afvalrace West-Brabant. Dit jaar zal er geen Afvalrace starten in Roosendaal. Om in shape te komen kan je terecht bij PhysiQ / CrossFit Zuid en Jouw Personal Trainer.

Jouw Personal Trainer

Jouw-PersonalTrainer, gevestigd aan De Stok in Roosendaal, kan je helpen jouw gezondheidsdoel te bepalen én te bereiken. Het bedrijf onderscheidt zich door met exclusievere producten/materialen te werken zoals de SENSE (afslankmethode). De verschillende methodes die hier gebruikt worden kunnen in korte maar ook in lange termijn trainingen veel resultaten mogelijk maken!

Door het bovenstaande onderscheidt kunnen zij alles met elkaar combineren, ook al wil je maar 1 methode beoefenen zoals de 1 op 1 Personal trainingen of:
Small-Group/SENSE/EMS(Electronic Muscle Stimulation)/Senso-Pro.

Hierdoor kunnen zei elke doelgroep in de gewenste richting aanspreken en naar een specifieker einddoel sturen. Tijdens de trainingen die verzorgd worden door diverse professionele trainers beschik je over de modernste fitnessapparatuur en sporthulpmiddelen. Zo kun jij altijd veilig, onbezorgd en doelgericht trainen. Wil je meer informatie of een afspraak maken ?

Neem dan contact op met Jouw-Personal trainer via Facebook of info@jouw-personaltrainer.nl. En bekijk de mogelijkheden op de website van Jouw Personal Trainer.
Personal Trainer Roosendaal

PhysiQ / CrossFit Zuid

PhysiQ helpt gewone mensen ongewone resultaten te behalen. Het team professionals gevestigd aan de Scherpdeel in Roosendaal wil jou fit maken, zodat je kunt genieten van alles wat jouw leven de moeite van het leven waard maakt. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek of gratis proefles via de website.

De Afvalrace

De 6e editie van de Afvalrace start op maandag 8 oktober 2018 in een aantal gemeenten in Brabant en Noord & Zuid-Holland, maar dit jaar niet in de regio Roosendaal. Ga voor meer informatie naar DeAfvalrace.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen