Anisah Karahan (15) schiet Bristol naar overwinning

Foto: Bristol Team

De dames van Bristol Team zijn hun competitie goed begonnen. In sporthal de Roos was voormalige kampioen Mazzelstars te gast. De thuisploeg begon de wedstrijd zeer stroef. Zonder ook maar een training te hebben afgewerkt moest men meteen aan de bak.

Het was te merken dat de meeste dames nog ritme miste. Het spel was niet denderend te noemen. Dat de thuisploeg op voorsprong kwam als een duveltje uit een doosje. De tegenstander uit Zoetermeer was niet zomaar even naar Brabant afgereisd. Diep in de tweede knokte zich terug naar een voorsprong  2-3 nadat Corina Luijks en Anisah Karahan hadden gescoord.

Jade Massing verving eerste keepster Tessa van Ameijde. Deze jonge doelvrouw (17 jaar) hield op spannende momenten Bristol in de race. Helaas was het slecht omschakelen en kwam Mazzelstars zes minuten voor tijd op een 3-4 voorsprong. Maar opnieuw Luijks haalde de trekker over en trok de stand gelijk. Gezien het spel was dit wel het gewenste resultaat. Zeker omdat de ploeg uit Zoetermeer doordrukte om de winst te behalen. Maar het was de 15-jarige Anisah Karahan die koelbloedig de drie punten binnen schoot 5-4. Nadat de bal werd onderschept kwam de bal op maat in haar voeten.

Het was zeker niet allemaal even goed wat Bristol Team aan de supporters liet zien. Maar de drie punten zijn binnen. Maandag is het bekeren in Eindhoven tegen Totelos 3. Het spel zal dan zeker beter moeten om een ronde verder te komen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden