Verlies tegen titelkandidaat Be`79

Het team van Said Quasti en Karim Adarghal blijft ook bij wedstrijd zes puntloos vrijdag kwam een van de titelkandidaten richting Rucphen namelijk Be`79. Het team uit Berkel Elschot draait al jaren stabiel mee in de 1e divisie dus de klus zou niet makkelijk gaan worden.

Problemen zijn er alleen nog tussen de palen bij de geel/zwarte. Eerste  keeper Scot Colkin is nog geblesseerd en de 2e sluitpost Mounir Benaiser moest zich ook afmelden. Remy Vos werd voor de deze wedstrijd als 1e keeper op het wedstrijd formulier gezet. Wouter van Dongen werd als stand-in opgeroepen.

De wedstrijd begon zeker niet onaardig van de thuisploeg maar binnen 5 minuten lag de 0-1 al in de touwen. Bristol Team/Budgetisolatie was niet erg geschrokken van de snelle achterstand, want Riad Elloukmani scoorde 5 minuten later de gelijkmaker. Helaas werd het goede spel niet beloond met een voorsprong, maar helaas met opnieuw een achterstand. Het breekpunt in de wedstrijd was de gemiste tien meter trap van Bunyamin Karahan. De wedstrijd had kunnen kantelen als de bal niet op de paal was beland. De rust werd ingegaan met een 1-3 achterstand.

In de tweede helft waren het de scheidsrechters die fout op fout gingen maken. Beide scheidsrechter zagen een zware overtreding op Remy Vos over het hoofd. De doelman moest het veld geblesseerd  verlaten en lieten dit onbestraft. De tien meter trappen werden hierna wel heel makkelijk gegeven aan Be`79. De gasten liepen hierdoor snel uit naar een 2-6 voorsprong. Wouter van Dongen kon één tien meter trap nog stoppen maar de rest waren onhoudbaar. Uiteindelijk was de thuisploeg nog bij machte om twee keer te scoren maar de titelkandidaat had ondertussen al met twee doelpunten verder afstand genomen.

Bristol Team/Budgetisolatie speelde zeker geen slechte partij voetbal, maar de punten moeten nu wel langzaam gaan komen. Tegen Madereros zal de druk bij de spelers zeer hoog zijn want die partij moet koste wat kost worden gewonnen.