Bristol verliest uit bij ZVG

Na de opleving tegen Madereros heeft Bristol weer een tik gekregen. Vrijdag was het niet bij machte om ZVG in eigen huis te verslaan. Bijzonder jammer want het merendeel van het duel was Bristol toch net iets beter.

Alleen op cruciale momenten ontbrak het aan de afwerking, en dat werk uiteindelijk fataal.

ZVG dacht met de rust van 6-3 stand de buit binnen te hebben. Achraf en Buyamin hadden dit kunnen verkleinen, maar de tien meter trap en een 100% kans van Achraf gingen er niet in. Toch kwamen de Roosendalers terug in de wedstrijd door 8 minuten voor tijd de aansluitings treffers te scoren. De gasten werden meer onder druk gezet maar de bal wilden er niet in. In de laatst minuut had Adnan de kans om de gelijkmaker te scoren, maar ook hij faalde in de afwerking.

Nu worden de laatste twee wedstrijden finales want deze MOETEN gewonnen worden om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Allereerst over twee weken tegen directe concurrent daarna 12 april in sporthal de Roos tegen Transito.

Doelpuntenmakers: Damiano Vaudo 1, Hakan Aksoy en Achraf Choutier 2x. Einduitslag ZVG- Bristol 6-5