1e nacompetitie in voordeel Roosendalers

Bristol heeft de eerste nacompetitie weten te winnen van Cromwiel. Het ging zeer moeizaam tegen de periodekampioen van de Topklasse.

Zeker de eerste tien minuten gaven de ervaren spelers niet thuis. Cromwiel kwam door een afstandsschot op een voorsprong. Bristol kon zeker de eerste helft geen vat krijgen op het felle spel van de thuisploeg. Het ging daarom ook verrassend met een 2-3 achterstand de rust in.

In het tweede bedrijf waren de rollen omgekeerd. Bristol zette meer druk en zorgde met snelle counters voor een voorsprong. Maar zoals het hele seizoen waren sommige jongens niet scherp genoeg voor het doel. Volgende week vrijdag moet de tweede ronde worden veilig gesteld na deze 3-5 overwinning. De marge van twee doelpunten is minimaal, maar normaliter zou het niet in gevaar mogen komen.

De doelpunten kwamen van: Tim v Noord 2x, Yazid Shril en Hakan Aksoy. Cromwiel scoorde 1x maal in eigen goal. Volgende week vrijdag de return om 21:00 uur in de Vijfsprong.