Groenewegen, Kruiswijk en Van Aert naar De Draai?

Foto: Ad Verbiest / Objectief Bekeken

De Draai is in gesprek met Steven Kruijswijk , Wout van Aert en Dylan Groenewegen! Bestuur van de 40e Draai vermeld dat ze in gesprek zijn om Wout van Aert , Steven Kruijswijk en/ of Dylan
Groenewegen naar de Draai te halen.

Naast de al eerder vastgelegde Mathieu van de Poel zijn we nu druk bezig om Van Aert, Kruijswijk of Groenewegen als volgende toppers naar de Draai te halen. Belooft dit een tweestrijd tussen de revelaties van dit jaar. En hopelijk maakt Kruijswijk de verwachtingen waar door podium in de Tour te rijden? Bestuur van de Draai is er alles aan gelegen om deze renners te contracteren. Wil Buurstee geeft aan dat hij ook met Moreno Hofland en Sebastian Langeveld in gesprek is.

Niet alleen toprenners maar ook de plaatselijke renners zoals Sjoerd van Ginneken, Rob van Broekhoven, Bas Nieuwkoop en Jesse Huijbrechts krijgen start gelegenheid op de Draai. De Draai vindt niet alleen samenwerking met lokale ondernemers belangrijk maar vindt ook dat de lokale renners een startgelegenheid moeten krijgen.

De Dames

Naast de Giro winnares Annemiek van Vleuten , zijn ook Floortje Mackay van Sunweb, Puck Moonen van Lotto Soudal, Paulina Rooijakkers van CCC , Thalita de Jong gecontracteerd en is het bestuur in gesprek met nationale kampioene Lorena Wiebes en met veelvuldig kampioene Ellen van Dijk en Lucinda Brand in gesprek. Kortom ook bij de dames komen de toppers aan de start in de Draai.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen