Oproep aan sportverenigingen: geef je op voor Sjors Sportief 2020

Foto: Sjors Sportief

Sjors Sportief lieten vorig schooljaar maar liefst 1722 (!!) Roosendaalse basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve activiteiten binnen onze gemeente. Sjors is al jaren een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd.

Wegens dit daverende succes wil de gemeente Roosendaal in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant en Rabobank Zuidwest dit natuurlijk graag continueren. Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Bewezen formule

Het programma is inmiddels in ruim 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, zoals genoemd: Sjors! Alle kinderen / gezind-oudste uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de
kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sportdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook snel aan!

Sjors Sportief stimuleert kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje begin februari 2020 weer op alle basisscholen in de gemeente Roosendaal verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk, neem dan contact op met [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden