Zaalvoetbalcompetitie wordt hervat

Foto: Bristol Team

Half december hebben de trainers van Bristol Team Vr 1 en 2, Hans Lauwen en Timothy Nahrwold, samen met hun captains, Wahiba Didi en Jamie Paling terug gekeken op een succesvolle eerste helft van het zaalvoetbalseizoen 2019-2020.

Bristol Team Vrouwen 2, o.l.v. Timothy Nahrwold, is dit seizoen als nieuw team gestart in de KNVB Eerste Klasse District West II. Zowel het ervaren Bristol Team Vr 1, uitkomend in de Hoofdklasse District West II, als de nieuwkomer Bristol Team Vr 2 doen het voortreffelijk. Beide teams staan momenteel 1e in de ranking. Het streven voor beide teams is dan ook om dit seizoen kampioen worden.

Voor in de toekomst zijn vooruitstrevende doelen besproken. De mooiste uitkomst zou zijn om op korte termijn met de vrouwentak van Bristol Team tot een eredivisie waardig team te komen. Een goede onderlinge samenwerking is daarbij essentieel.

Deze week mogen beide teams weer aan de slag om hun eerste plaats te verdedigen. Maandag 6 januari speelt Bristol Team Vr 2 om 20.00 uur in Topsportcentrum Rotterdam tegen Nootdorp. Op vrijdag 10 januari speelt Bristol Team Vr 1 om 20.00 uur in Sportcampus Zuiderpark Den Haag tegen ZVV Den Haag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden