Bristol vr 1 pakt zeer verdiende thuisoverwinning

Het team van Hans Lauwen won in eigen huis met 5-3. De Roosendaalse meiden wisten dat uit een ander vaatje moest tappen om nog zich te houden op eventuele promotie. Bristol vr 1 had tegen Mazzelstars voor een iets verdedigend tactiek gekozen.

Hier had Mazzelstar al meer moeite mee dan vrijdag. Griffith Vaissaire  zorgde voor de 2-0 voorsprong,  maar Mazzelstars trok de teller weer vlot gelijk. Vlak voor rust kon toch nog de voorsprong worden bereikt.

De goed gevulde sporthal de Roos zag een zeer spannende tweede helft.  Verdedigend gingen de dames weer anders staan. Waar in de eerste helft in het midden nog wagenwijd open stond was de speeltuin nu gesloten. Een strafschop voor de bezoekers bracht de spanning weer terug in de wedstrijd. Met nog drie minuten op de klok was het rekenen of één punt genoeg was. Corina Luijks dacht hier anders over en haalde loeihard de trekker over 4-3. Mazzelstars ging nu met een extra veldspeelster proberen de gelijkmaker te maken. Door een gretigheid van de thuisploeg werd de bal veroverd aan de zijlijn. Opnieuw was het Luijks die haar derde in het leeg doel schoot.

Een meer dan zeer verdiende overwinning tegen een zeer lastige goede ploeg. Bristol staat nu weer één punt los van deze tegenstander.