NAC Breda Soccer Camps in de voorjaarsvakantie

Foto: NAC Breda Soccer Camps

Drie dagen voetbalplezier in een mooi NAC Breda Soccer Camps tenue, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen én je voetbalvaardigheden ontwikkelingen het gebeurt allemaal tijdens het NAC Breda Soccer Camp in de voorjaarsvakantie.

In de voorjaarsvakantie, dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur wordt er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar een leuk NAC Breda Soccer Camp georganiseerd in Breda en in Roosendaal.

Wat kun je als deelnemer verwachten?

  • Je eigen NAC Breda Soccer Camps tenue
  • Nieuw: Skill Games uit FIFA 21
  • Gezonde tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van gekwalificeerde (NAC Breda) jeugdtrainers
  • NAC Breda Soccer Camps medaille
  • Kans op leuke voetbalprijzen

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga snel naar: www.nac.nl/soccercamps

NAC Breda Voetbalschool inschrijving geopend

Voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar is het mogelijk om jouw voetbalvaardigheden en skills gedurende 10 trainingen bij de NAC Breda Voetbal- en Keeperschool te ontwikkelen.

Vrijdag 12 maart staat de eerste training van de NAC Breda Voetbalschool module op het programma op de velden van RKVV JEKA. De trainingen staan onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde (NAC Breda) jeugdtrainers. Gedurende 10 weken wordt er gewerkt in drie verschillende thema’s: Aanvallen, Techniek en Omschakelen. Voor het eerst is er ook een speciale groep voor keepers.

Wil jij meedoen of meer informatie? Kijk op www.nac.nl/voetbalschool

Reacties

Cookieinstellingen