Happy Dog trotse partner dameskoers Draai van de Kaai

Foto: @Bastiengason

De Draai van de Kaai en Happy Dog slaan voor de 41e editie van de wielerkoers opnieuw de handen ineen. De dameswedstrijd, met een deelneemstersveld van topniveau, op 1 augustus, wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Happy Dog.

Happy Dog is geen onbekende in de wielersport. Als shirtsponsor van het Belgische vrouwenteam Bingoal casino – Chevalmeire en AG Insurance-NXTG, is het merk voor natuurlijke hondenvoeding het hele jaar door al prominent in beeld in het professionele vrouwenpeloton. Ook is Happy Dog supplier van Jumbo-Visma en de Baloise Ladies Tour.

Arian Tak, importeur Happy Dog: “Gezondheid komt van binnenuit en maakt topprestaties mogelijk. Dat weten we bij Happy Dog als geen ander. Happy Dog is voer voor kampioenen, dat laten we met deze samenwerking zien. Niet voor niets geven onder meer Riejanne Markus, Aafke Soet, Danique Braam, Claudia Jongerius, Jolien d’Hoore en de familie Knaven hun viervoeters met vertrouwen Happy Dog. Als wielerliefhebbers dragen we de wielersport een warm hart toe. Bij De Draai weten ze, dat een damescriterium onmisbaar is op het programma. Het is al tien jaar onderdeel van het evenement. We zijn er trots op dat Happy Dog voor deze editie het mede mogelijk maakt, dat verschillende Nederlandse en buitenlandse toprensters meedoen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen