Fotoalbum dag 1 & 2 van de Jeugdronde

23 jul 2015, 1:30 sport
150722 etappe 1 en achtervolging melanie 14 e1437606816417
De eerste lange dag zit erop voor de renners. Het was een schitterende dag, meldt de organisatie op twitter.
Gisteren fietsten de renners zo'n 50 kilometer. De een op een gewone fiets, de ander op een mountainbike en weer een ander op een echte racefiets: ruim 400 deelnemers in totaal. Een lange karavaan, begeleid door ploegenwagens en motoren. Voorop Miss Vera in een cabrio en achteraan de bezembus.
Bij de Achtervolging op het terrein van de Suiker Unie in Stampersgat ging het er fanatiek aan toe. Gelukkig zonder grote valpartijen zodat de zwarte trui - voor de grootste pechvogel - nog niet is uitgereikt.

Individueel klassement jongens

  1. Robin van Oorschot - Elkor Telekom & ict / Tamoil - 12 jaar
  2. Erben van Meer - De jongens van Nispen - 13 jaar
  3. Bart Beks - Bouman Kantoortotaal - 13 jaar

Individueel klassement meisjes

  1. Kris Goossens - Shift Logistics - 12 jaar
  2. Ottelien Hopstaken - combinatie Van Oorschot e.a. - 11 jaar
  3. Sophie Nijmeijer - Shift Logistics - 11 jaar

Ploegenklassement

Elkor Telekom & ict / Tamoil leidt het ploegenklassement bij de jongens. Shift Logistics staat op de eerste plaats bij de meisjes. Deze ploegen waren vandaag ook het sterkst in de Achtervolging.

Verkeersdoolhof

De prijsuitreiking was gisterenavond pas na tienen afgelopen. Er vallen dan ook heel wat truien uit te reiken, voor de ploegen, de jongens, de meisjes. Van geel tot blauw, en van bolletjes tot regenboog.
Vanmorgen is het weer vroeg dag. Om 8.00 uur begint het Verkeersdoolhof in het Vrouwenhofpark. 's Middags weer een etappe van zo'n 50 kilometer. De karavaan gaat via Schijf en Achtmaal naar Nieuwmoer (België). Na een pauze daar fietsen de deelnemers via Wildert, Essen en Nispen terug naar Roosendaal.

Lees ook: