Nieuwe selectie zaalvoetbalballers

22 jun 2016, 8:48 sport
bristol team heren
Op 15 juni uur was het moment dat de overschrijvingen moesten zijn ingeleverd bij de KNV. Nu dat voorbij is kunnen de verenigingen de balans gaan opmaken.
Wie gaan er vertrekken naar een andere vereniging en wie komen er bij. Zo ook bij Bristol Team/Osaka die zich vooral richt op jeugdspelers.

Wijzigingen in de selectie

Wie er weg gingen was al een tijdje bekend. Anwar Tarfit lag al een tijdje in het vizier bij enkele verenigingen, maar vertrek naar ZVO/Gorichem. Robin Geeraers stopt met zaalvoetballen.Verder blijven de spelers de Roosendaalse vereniging trouw. Wij bedanken Anwar en Robin voor hun inzet bij Bristol Team/Osaka en wensen hen veel succes met deze nieuwe uitdaging!
Maar waar spelers weg gaan, komen er ook weer nieuwe spelers de kleuren van de Roosendaalse topklasser gaan verdedigen.

Namen nieuwe selectie van Bristol Team

Remy Vos(keeper), Mohammed Afkir(keeper) gaan de strijd aan met eerste keeper Rob Antens, Feiko van den Velden(nieuw), Jovianni van Nijnatten (nieuw), zijn de jeugdspelers die erbij komen. Eric Antens,(komt terug bij de selectie), Maikel Ubbink, Dennis Geeraers, Gulliano Wierikx, Hakan Patta, Michael Heskens en Steven van Ginderen maken de selectie compleet. Jeroen de Vlaming en Achraf Klolali staan nog op de reservelijst
Bristol team/Osaka is trots dat we weer een representatieve selectie hebben kunnen samen stellen en we kijken uit naar het nieuwe seizoen!