Veel goals in aantrekkelijk duel

23 jan 2017, 13:45 sport
109
Vorig week moesten zowel de heren als de dames hun wedstrijden hervatten. De heren moesten proberen de revanche te nemen tegen een eerder nederlaag tegen Botafogo. Bristol/Osaka pakte een punt in aantrekkelijk duel. Wat een wedstrijd! 7-7 als uitslag.
Veel doelpunten, mooie acties en een hoop emotie. De wedstrijd verdiende ook eigenlijk geen winnaar. De Roosendalers kregen in de aller laatste minuut wel de opgelegen kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar Dennis Geeraers schoot de bal naast voor een leeg doel. Het paste allemaal in deze meeslepende wedstrijd. Door dit resultaat blijft het seizoen voor het vlaggenteam wisselvallig.
Op voorhand een interessant duel voor de dames was er vorige week vrijdag. Mazzelstars 2 heeft 2 wedstrijden minder gespeeld en staat hierdoor net onder Bristol/Vaet op de ranglijst.
Bij winst voor Bristol/Vaet doet het goede zaken om de aansluiting naar de top te behouden. Bristol/Vaet is vanaf minuut 1 niet echt scherp.
De formatie staat niet goed en Mazzelstars profiteert optimaal. Met vlagen komen de Roosendaalse dames er wel goed uit, maar de schoten gaan net naast of belanden in de handen van de lange keepster.
Ruststand 2-0. In de 2e helft staan de dames van wel beter, maar kunnen ze geen vuist maken en blijven doelpunten uit. Mazzelstars 2 scoort nog 2 keer en Ashley krijgt de "ere" treffer op haar naam. Ze scoort uit een vrije trap, hard in de korte hoek.
Eindstand 4-1.