Zaalvoetbalsters Bristol/VAET bekeren door

08 jan 2016, 10:45 sport
zaalvoetbal bristol beker
Winst voor de zaalvoetbalsters met drie goals van Corina Luijks. Woensdagavond 6 januari was het dan zover de dames konden hun bekerwedstrijd deze keer thuis spelen in sporthal De Roos.
De ruim 80 aanwezige supporters die aanwezig waren zagen TPP al snel op 0-1 voorsprong komen. De dames moesten zich even herpakken en daarna volgde ook al snel de 1-1.
Net voor rust maakte TPP de 1-2.
Enkele weken eerder kwamen beiden team`s elkaar al tegen in de competitie. Toen eindigden het duel in 6-6. In de tweede helft waren de dames van TPP moe en schakelde niet meer mee om. Hier maakte Bristol/VAET gebruik van en werd het snel 2-2. Na de gelijkmaker zagen de dames hun kans en gingen beter voetballen waardoor de 3-2 werd binnen getikt. Het bleef daarna nog lang spannend en TPP kreeg ook nog kansjes. In de laatste 5 minuten kreeg de thuisploeg een penalty, en werd de 4-2 binnen geschoten.

Support is welkom

Met deze dik verdiende overwinning bekeren de dames dus door naar een volgende ronde. De tegenstander zal binnenkort bekendgemaakt worden door de KNVB.
Op 18 januari treffen de dames TPP opnieuw voor de competitie in Topsport Centrum te Rotterdam. De koploper in de hoofdklasse staat 7 punten voor. Winst is dus wederom noodzakelijk .Alle support is natuurlijk welkom!