Horecagelegenheid Bravo24 heeft haar intrek genomen in het pand van Indoor Skydive Roosendaal. Met deze intensieve samenwerking slaan Koen Bakker, eigenaar van restaurant Het Hooihuis en Nicky Broos, directeur van Indoor Skydive Roosendaal, de handen ineen met één doel: een optimale beleving creëren voor de gast.
De horeca van Indoor Skydive Roosendaal verdiende volgens Nicky Broos een positieve en kwalitatieve impuls. Ondernemer Koen Bakker deelt het stuiterende enthousiasme in ondernemen en daarom zijn de partijen in gesprek met elkaar gegaan. “De passie die wij voor het indoor skydiven hebben, moest gematcht worden met mensen die een passie voor horeca hebben”, legt Nicky Broos uit. Bezoekers van Indoor Skydive Roosendaal kunnen vanaf nu hun unieke activiteit aanvullen met een bezoek aan Bravo24. Samen staan Indoor Skydive Roosendaal en Bravo24 garant voor een unieke beleving, vanaf het moment dat je binnenstapt tot aan het uitzwaaien.
Het resultaat is een horecagelegenheid met een stoer en industrieel uiterlijk. “Er is een soort oude hangar gecreëerd met een echt vliegtuig erin”, legt Koen Bakker uit. Op het food gebied wordt dit plaatje compleet gemaakt met stoere, bijpassende gerechten. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van grote planken waarop alleen kwaliteitsproducten worden geserveerd als een vorm van shared dining. Daarnaast zijn er uiteraard ook andere gerechten verkrijgbaar en Bravo24 is geopend voor zowel de lunch als het diner. De naam sluit ook aan bij het luchtvaartconcept en dit geheel zorgt voor een perfecte match met Indoor Skydive Roosendaal en de beleving van het vliegen.