Morgen opent MijnTafel: een preview

Morgenmiddag is de feestelijke opening van mijnTafel. De huurders hebben afgelopen week hun tafel / stelling ingericht, en je ziet meteen hoe gevarieerd het aanbod is.

Een stelling met een restpartij schoenen naast een tafel met antieke kopjes. Een kledingrek met tweedehands kleding naast een tafel met schilderijen. Bij mijnTafel is bijna alles mogelijk: je huurt een tafel, en wat je ermee doet, is jouw zaak.

Opening

Geen officieel gedoe met lintjes en speeches. Wel een glaasje bubbels of een ijsje. “Iedereen uit Roosendaal en omgeving is welkom: we maken er een gezellige boel van,” zegt Ivan Mies die samen met zijn vrouw Doreen de zaak gaat runnen.

Goede Doelen

Er zijn twee goede doelentafels. Elk halfjaar krijgen twee lokale goede doelen een gratis tafel. Iedereen kan hiervoor spullen afgeven aan de kassa, mits in goede staat natuurlijk. De eerste twee doelen zijn Piet en Ineke en Stichting Het Raakt U.

Piet en Ineke

Piet en Ineke Keijsers doen al jarenlang vrijwilligerswerk in Kenia. Ook dit voorjaar brachten ze drie maanden in Afrika door waar ze inmiddels veel contacten hebben. Ze houden hun ogen en oren open, en kijken wat ze aan praktische hulp kunnen geven. Dit keer hebben ze onder andere een speeltuintje ingericht bij een kinderopvang en nieuwe schoolkleding geregeld voor een school voor gehandicapte kinderen.

Het Raakt U

Stichting Het Raakt U organiseert sinds 2007 evenementen voor West-Brabantse kinderen en jong-volwassenen met een meervoudige handicap. Dit jaar heeft de stichting een kleine theatertour geregeld langs enkele dagverblijven. Ook de jaarlijkse skidag (aangepast skiën) was een groot succes.

Sneak preview

Bekijk de fotoserie om een indruk te krijgen van mijnTafel. Denk je nu: dat wil ik ook, ga dan snel naar de website van mijnTafel en reserveer een van de laatste tafels.

  • mijnTafel Roosendaal, Nispensestraat 12.
  • Feestelijke opening: zaterdag 13 juni om 13.00 uur.

Lees ook:

Dossier: Fotoalbums
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen