112

112-berichten die het nieuws niet haalden

Foto: Danny van den Aarsen

Gisteren was een leuke dag voor de agenten die aanwezig waren op de Oude Markt bij het Mobile Media Lab.

Er werd de hele week al druk over getwitterd. Daarnaast kwamen we de volgende berichten tegen:

  • Woensdag maakte de politie bekend dat Christel de Graaf bevorderd is tot brigadier. De Graaf en Dion Voorheijen zijn nu samen de wijkagenten voor Nispen, Heerle, Moerstraten, Wouw en Wouwse Plantage.
  • Dré van Roomen is bevorderd tot zogeheten expert wijkagent die de andere wijkagenten coacht en bespreekt wat er speelt en wie wat oppakt. Hij is aanspreekpunt voor zowel de wijkagenten, de teamleiding en de gemeente.
  • Wijkagent Badr Kocan van Kortendijk retweette een tip om identiteitsfraude – juist ook op vakantie – te voorkomen.
    http://twitter.com/Politie/status/222435742142570496
  • Donderdag heeft de politie twee hennepkwekerijen in Roosendaal opgerold. Eentje was niet meer in gebruik, de andere wel. Deze kwekerij met 200 planten aan de Petrus Dondersstraat was erg brandgevaarlijk. De hoofdzekering in de straat was al enkele malen kapot gegaan. De elektriciteitsmaatschappij vermoedde daarom dat er een hennepkwekerij in de straat was en waarschuwde de politie. De 21-jarige bewoner is aangehouden en is zijn huurhuis per direct kwijt.150729 Inbraak 25 juli Gezellelaan
  • In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken bij een huis in de Gezellelaan. De foto hiernaast werd op twitter gezet.
  • Zondag twitterden Dion Voorheijen en Christel de Graaf: “Zojuist inbraak geweest op de Rucphensebaan in Roosendaal. Vermoedelijke door drie personen in een blauwe auto.” De politie is nog op zoek naar getuigen.

Info? Tips?

Heb jij informatie die de politie kan helpen, bel dan (0900) 8844. Via (0800) 7000 maar ook via meldmisdaadanoniem.nl kun je tips 100% anoniem doorgeven.

Lees ook:

Wijkagenten Esther Somers (Westrand), Dion Voorheijen (dorpen) en Dré van Roomen bij het Mobile Media Lab.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen