112

112-berichten die het nieuws niet haalden

Foto: roosendaal.nieuws.nl cc by-sa-2.0

Na een korte zomerstop is deze rubriek weer terug. Met nieuwtjes van onze twitterende wijkagenten.

  • Afgelopen zondag heeft coördinerend wijkagent Dré van Roomen twee Litouwse winkeldieven aangehouden bij Rosada Outlet. Het tweetal is overgedragen aan de recherche voor verder onderzoek.
  • De nacht van zaterdag op zondag verliep voor wijkagent Martijn van Eekelen vrij rustig. Wel liet hij weten: “Zojuist na herhaaldelijk veroorzaken van overlast, stereo-installatie in beslag genomen. Kan de buurt weer slapen.”
  • De agenten konden nog niet naar bed. Aan het einde van de nachtdienst vond er een achtervolging plaats. Eerst met de auto; daarna gingen politie en verdachte te voet verder. De verdachte bestuurder bleek onder invloed.
  • De agenten lijken de kermis wel leuk te vinden. De sfeer is goed, dat scheelt. De nacht van vrijdag op zaterdag bleef het rustig in de stad. Van Eekelen maakte de balans op: in totaal drie aanhoudingen voor verstoren van de orde.
  • Ook wijkagent Dion Voorheijen kreeg te maken met een arrestatie vanwege ‘opschudding veroorzaken’. Deze aanhouding verliep moeizaam omdat de arrestant in de woorden van Voorheijen nogal ‘recalcitrant’ was.

Een leuk filmpje over Roosendaal en Nispen waarin wordt uitgelegd wat Alert! Whatsapp buurtpreventie inhoudt. Je ziet enkele wijkagenten voorbijkomen. Maar wie speelt ‘de boef’?

Info? Tips?

Heb jij informatie die de politie kan helpen, bel dan (0900) 8844. Via (0800) 7000 maar ook via meldmisdaadanoniem.nl kun je tips 100% anoniem doorgeven.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen