112

Schietpartij Vroenhoutseweg

Foto: Andre Gustavo Stumpf Filho cc by-2.0

Schuin tegenover ’t Anker is bij een huis aan de Vroenhoutseweg vanmorgen een schot gevallen. Niemand raakte daarbij gewond.

Vanmorgen rond kwart voor tien zou het schot zijn gelost. Vanwege het sporenonderzoek was de weg tussen Roosendaal en Kruisland enkele uren afgesloten, maar deze is inmiddels weer vrijgegeven.

Ruzie

Het incident vond plaats bij een huis dat onlangs is verkocht en momenteel wordt opgeknapt. Enkele klussers zouden ruzie hebben gekregen. Daarbij is een vrouw, een van de nieuwe eigenaren van het pand, tussenbeide gekomen.

De politie heeft vier mensen meegenomen naar het bureau. Drie van hen, zo bevestigt de woordvoerder van de politie, zijn aangehouden. Het gaat om een 43-jarige man en een 44-jarige vrouw uit Roosendaal en een 61-jarige man uit Oude-Tonge.

Vuurwapen

Rond het middaguur heeft de recherche een speurhond ingezet, volgens BN/DeStem om het vuurwapen te zoeken. Dat wil de politie niet bevestigen. Het zou immers betekenen dat er bij de arrestaties geen vuurwapen is gevonden.

De politie benadrukt dat het onderzoek nog in volle gang is. Op dit moment worden de verdachten gehoord. Een van de vragen is natuurlijk hoe het tot zo’n geweldsuitbarsting is kunnen komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen