Voorinschrijving 6e ColSensation geopend

Dit jaar is een recordbedrag opgehaald van 328.647 euro, maar dat is voor Team Doelbewust geen reden om op zijn lauweren te rusten. De voorinschrijving voor ColSensation 2017 is geopend.

Tijdens de volgende editie zal meer dan 1 miljoen euro ingezameld zijn voor KWF kankerbestrijding en regionale kankergerelateerde doelen. De tussenstand na vijf jaar is ruim 8 ton.

Historie van ColSensation

In 2012 ontstond het idee binnen Team Doelbewust om met een groepje mensen de Mont Ventoux te beklimmen om geld bijeen te halen voor onderzoek naar en genezing van kanker. Als stichting (Team Doelbewust) deden we al veel op het gebied van palliatieve zorg voor kankerpatiënten maar we wilden graag ook iets doen om deze ziekte de wereld uit te helpen. Zo ontstond ColSensation (zie website).

5e ColSensation

Meer dan 300 deelnemers (een record) gingen 16 september meerdere keren de berg op voor het goede doel. De directeur van KWF kankerbestrijding, Michel Rudolphie, nam namens KWF de cheque in ontvangst voor de donatie aan KWF. Bekijk de video voor een impressie van dit prachtige initiatief.

  • Wil jij je voorinschrijven voor de volgende editie? Ga hiervoor naar het inschrijfformulier.

ColSensation opbrengst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen