Speciale familiedag bij Indoor Skydive

Foto: Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal organiseert in samenwerking met Stichting Buddies een speciale familiedag voor ongeneeslijk zieke mensen. Even alles vergeten, plezier hebben en vooral een onvergetelijke herinnering met elkaar creëren, dat is het doel van deze bijzondere dag.

“Leven! Dat is wat je wilt voelen nadat je een boodschap hebt gehad dat jouw leven eerder eindigt dan je (wellicht) verwachtte”, aldus Stichting Buddies. Daarom biedt de stichting deze mensen een bijzonder evenement op zondag 6 november waarbij ze even alles mogen loslaten, zorgeloos gaan genieten en samen gelukkig zijn.

Ultiem gevoel van vrijheid

De samenwerking met Indoor Skydive Roosendaal is daarom een logische keuze. In de windtunnel ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je volledig ontspannen zweven, puur op de kracht van de wind. Hierdoor is het indoor skydiven voor iedereen mogelijk en compleet veilig! Zo ook voor de ernstig zieke mensen die met hun dierbaren mogen genieten van deze bijzondere ervaring.

“Het is steeds opnieuw bijzonder en ontroerend om te zien wat het effect van indoor skydiven op mensen heeft. Het is mooi dat we met onze windtunnel en het enthousiasme van onze instructeurs iets kunnen doen voor de ernstig zieke mensen én hun dierbaren. Ons doel is om deze mensen een waanzinnige dag te bezorgen en voor even alles te laten vergeten”, aldus algemeen directeur Nicky Broos.

'

Reacties

article
41804
Indoor Skydive Roosendaal organiseert in samenwerking met Stichting Buddies een speciale familiedag voor ongeneeslijk zieke
https://roosendaal.nieuws.nl/actie/41804/speciale-familiedag-bij-indoor-skydive/
2016-11-04T12:10:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2016/11/04121255/Skydive_3952klein.jpg
in actie