Kiwanis benefiet diner vóór en dóór kinderen

Foto: Kiwanis Nederland

KiwanisClub Roosendaal organiseert samen met Unicef West-Brabant en het het Da Vinci College het eerste Kiwanis Benefiet Diner Voor en Door kinderen.

De 3e en 4e jaars leerlingen van het Da Vinci College zullen deze avond voor U koken en daarna uitserveren. Voor hen is dit een uitgelezen mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen met ingrediënten die ter beschikking zijn gesteld door lokale ondernemers.

Goede doel

Tegelijkertijd helpen ze hier ook andere kinderen mee. De opbrengst van deze avond gaat in zijn geheel naar het goede doel, te weten: Unicef West-Brabant en naar het schoolproject van Sjef Theunissen in Burkino Faso waar we met deze opbrengst de werkruimtes voor een aantal schoollokalen zullen aanschaffen.

Voor u een uitgelezen mogelijkheid om in een gezellig netwerk te genieten van een heerlijk avond waarbij vooral de kinderen de winnaar zijn. Wij nodigen u van harte uit voor deze avond op donderdag 15 juni aanstaande en hopen u mede namens de kinderen te mogen begroeten.

Kaarten kunt u bestellen via onze website http://www.kiwanisroosendaal.nl en kosten € 50,- per stuk inclusief of via telefoonnummer 06-30425601.

'

Reacties

article
49299
Eerste Kiwanis benefiet diner vóór en dóór kinderen
KiwanisClub Roosendaal organiseert samen met Unicef West-Brabant en het het Da Vinci College het eerste
https://roosendaal.nieuws.nl/actie/49299/eerste-kiwanis-benefiet-diner-en-kinderen/
2017-06-04T12:11:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2017/06/04115342/Logo-seal-wordmark-top.jpg
benefiet, da vinci college, diner, kiwanis, unicef
in actie