De Afvalrace kandidaten van CrossFit Zuid

Foto: redactie

Vrijdagavond zijn de kandidaten bekendgemaakt van CrossFit Zuid. Luelle Koop en Christiaan Nieuwlaat zijn gekozen om deel te mogen nemen aan De Afvalrace West-Brabant.

Kevin van CrossFit Zuid had ze naar de sportschool gelokt en na een aantal nerveuze minuten van onzekerheid kon hij ze verblijden met hun uitverkiezing. De cheques en de 2bloom bossen bloemen werden overhandigd.

Zij krijgen zes maanden lang kosteloos de beschikking over een personal trainer die alles in het werk gaat stellen om deze kandidaten fitter, gezonder en gelukkiger te maken. Eerder deze week werden de andere twee kandidaten verrast in Breda.

afvalrace roosendaal

De komende week zullen Luelle en Christiaan zich aan je voorstellen, daarna kan je beide kandidaten volgen in hun wekelijkse blog. Daarin zullen zij zich voorstellen en hun hoogte- en dieptepunten op roosendaal.nieuws.nl met je delen. Ook is hun afvalrace te volgen op Facebook.

Afvalrace-Crossfit-Zuid (4)

Christiaan vertelt in zijn eerste vlog zijn begingewicht en doelstelling. Dit heeft ie vandaag gedaan tijdens de Kick-Off van De Afvalrace in Oosterhout. Daar waren ook de andere kandidaten aanwezig van De Afvalrace van de Langstraat en die van Oosterhout en Dongen.

Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen