Eerste, échte doel is behaald!

En toen was het 2017. Een jaar waar ik naar uitkijk maar ook voor vrees. Het jaar waarin ik hopelijk mijn streefgewicht zal behalen, maar ook het jaar waarin de Afvalrace West-Brabant afgelopen zal zijn. Wat een rollercoaster was 2016!

Wat denk ik nog vaak terug aan het gesprek met Leroy voordat ik uitgekozen werd. Wat ik wilde bereiken en waarom. Leroy herinnert mij hier iedere week weer aan zodat ik de motivatie blijf houden om door te gaan. En heel eerlijk? Soms heb ik dat ook heel hard nodig. Zo herinnerde Melanie en Lisa mij er afgelopen weekend aan dat ik had gezegd dat ik weer wilde korfballen als ik weer fit genoeg zou zijn. Twijfel en onzekerheid kwamen gelijk naar boven toen ze vroeg of ik zondag wilde zitten bij Juliana 4. “Al is het dan alleen een beetje inschieten..” zeiden ze tegen mij. Oke, goed dat kan geen kwaad. Uiteindelijk toch mee gedaan in de wedstrijd. Iets wat ongemakkelijk na 1.5 jaar geen training en geen wedstrijd te hebben gespeeld.
Waar ik dacht dat Crossfit alleen kracht was heeft het mij wederom doen verbazen hoe mijn conditie is vooruit gegaan. Leroy zijn woorden daarna waren: “Geloof je dan vanaf nu alles wat ik zeg?” Misschien niet alles maar wel veel haha. Fijn dat ik weer een doel heb behaald tijdens de Afvalrace, een van de belangrijkste toen ik begon: weer kunnen korfballen!

Mijn doel voor 2016 is qua kilo’s zeker behaald. Op de helft van de afvalrace ben ik ook iets meer dan de helft kwijt van wat ik hoop te zijn afgevallen op 8 april. We knallen nog door, want zoals ik Eric afgelopen zondag heb beloofd: 2018 ga ik in met een gezond streefgewicht. Een gewicht waarbij ik niet eens meer kan herinneren hoe ik er toen uitzag. Moeite met complimentjes heb ik steeds meer. In mijn koppie moet er namelijk nog een grote knop om, om in te zien dat ik er wel degelijk beter uit zie en veranderd ben. Klinkt gek, maar ik ga mijzelf alleen maar zwaarder en dikker zien. Maar ook daarvan ben ik overtuigd dat Leroy mij dat gaat leren zoals ik al enorm veel van hem heb geleerd!

Meetrainen bij CrossFit Zuid?

Lijkt het je leuk om ook een keer training te krjjgen van Leroy, Kevin, Halim of Casper? Op 14 januari aanstaande heb je de kans! Je kunt namelijk samen met mij en Chris gratis training vanaf 13.00 uur. Schrijf je snel kostenloos in! Super leuk dat mijn vriendinnetjes, korfballers etc er zijn zaterdag. Zin in!

Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen