Een mooi einde van fase 2!

Foto:

De tweede fase zit erop. Ik heb mooie resultaten behaald en ik ben echt trots op mezelf.

Resultaten
Zoals jullie op de foto kunnen zien heb ik deze week een echte mijlpaal behaald, ik ben namelijk 20 kilo afgevallen. Wat was ik blij toen ik dat op de weegschaal zag! Ik heb de afgelopen weken weer veel geleerd en kleine en grote doelen kunnen afstrepen.

  • Ik ben veel gelukkiger
  • Mijn conditie is weer verbeterd.
  • Ik slaap beter
  • Ik ben veel actiever
  • Weer een kledingmaat kleiner
  • Mijn huid gaat er beter uitzien

Zo kan ik nog wel even doorgaan…

Voeding
De afgelopen weken ben ik op een andere manier gaan eten. Nog steeds drie maaltijden per dag en bij elke maaltijd groenten. In het begin vond ik dit raar en zag ik dat ’s ochtends echt niet zitten. Maar een paar weken verder ben ik er inmiddels aan gewend en weet ik zeker dat deze manier van eten ervoor heeft gezorgd dat ik die laatste paar kilo’s met gemak ben afgevallen.

Sport
Het sporten bij Physiq Fitness gaat ook door en ik word nog steeds elke keer verrast door de lessen. Er is zoveel afwisseling dat ik nog steeds nieuwe dingen leer en mezelf kan blijven uitdagen. Met de handbal zijn we goed op weg om kampioen te worden, dus ook daar steek ik al mijn energie in als ik aan het sporten ben. Helaas ben de afgelopen tijd wel minder gaan sporten vanwege mijn (gebroken) stuitje. Ik heb nog steeds elke dag zoveel pijn dat ik het niet altijd trek om mijn grenzen op te zoeken met sporten. Dan kies ik liever voor een pijnvrije dag dan dat ik het een uur ga forceren. Ik had het heel graag anders gezien natuurlijk, maar de komende maanden zal ik hier nog niet vanaf zijn. Uiteindelijk is het stukje voeding belangrijker dan sport, dat is ook wel gebleken omdat ik met 3x per week sport (in plaats van 6x in het begin) nog steeds stabiel blijf afvallen.

Fase 3
Vol goede moed begin ik aan de laatste fase. Het zou heel gaaf zijn als ik die -30 kilo aantik op de weegschaal. Maar ik hoop vooral dat ik in deze fase aan mijn zelfvertrouwen kan gaan werken. Mijn doelen zal ik volgende week in mijn nieuwe blog met jullie delen. Op naar de laatste loodjes!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden