Roosendaal Zingt voor de 12e keer

Foto: eigendom van Roosendaal Zingt

Roosendaal Zingt is al 12 jaar lang het gezelligste meezingfeest van Roosendaal. Aanstaande zondag is het weer zover.

Of je nu kunt zingen of niet, dat maakt niet uit. Als je maar lol hebt. Het publiek in de hoofdrol, is het motto van de organisatie die belooft dat de Oude Markt op z’n kop zal staan. Meezingen moet lukken, want de teksten worden geprojecteerd op een groot scherm. Of download de meezinggids met alle nummers en alle teksten.

Programma

  • 14.00 – 15.00 uur: Voorprogramma, Roadshow ZuidWest FM
  • 15.00 – 19.00 uur: Roosendaal Zingt
  • 19.00 – 20.00 uur: Roadshow ZuidWest FM

Op het podium komen de zangers Linsey Gadella, Stef Broos, André Verstijlen, Tilly van Arendonk en Matt Broos voorbij. De meewerkende koren zijn Akkoord, Skoor, Muzikaèl, aangevuld met leden van andere koren.

Ook zal er volop gedanst worden door Flashdance Factory, Dansplein Roosendaal, Dynamo en Studio Sisa. De presentatie is dit jaar in handen van de Annette van der Geest en Jamy Rockx.

Stoere Pepijn

Afgelopen zondag kreeg stichting Stoere Pepijn een mooi bedrag van de loterij tijdens het Lentefestival. Ook bij Roosendaal Zingt een loterij voor Pepijn. Speciaal hiervoor komen Huub Hangop, Rachel Traets en Ralf Makkenbach naar Roosendaal.

Roadshow ZuidWest FM

Zowel voor als na Roosendaal Zingt staat de Roadshow ZuidWest FM op het podium. Zo is het niet alleen tijdens het zingen de moeite waard om op de Markt te blijven, maar wordt het vast een gezellige middag en avond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen