Rian en Roy Donders naar de Efteling met 78-jarige Roosendaalse

Foto: promo 'Er kan zoveel meer'

Aanstaande zondag koppelt Omroep Brabant TV Rian en Roy Donders in ‘Er kan zoveel meer’ aan de 78-jarige mevrouw Schot uit Roosendaal.

In de tv-serie ‘Er kan zoveel meer’ gaat een bekende Nederlander een dagje uit met een Zonnebloemdeelnemer. De BN’er wordt uitgedaagd om in de huid van de deelnemer te kruipen en krijgt een vergelijkbare lichamelijke beperking aangemeten. De serie wordt gepresenteerd door Rogier van Oosterhout.

  • ‘Er kan zoveel meer’, iedere zondag vanaf 18.00 uur, Omroep Brabant TV.

In de huid van mevrouw Schot

In de aflevering van aanstaande zondag zijn Rian en Roy Donders – altijd al gek op een dagje pretpark – met de Roosendaalse mevrouw Schot en een aantal vrijwilligers in de Efteling. Mevrouw Schot zit al tientallen jaren in een rolstoel.

Ook Rian en Roy beleven het pretpark dit keer vanuit een rolstoel. Hoe leuk vinden ze het park dan nog? Waar ‘lopen’ ze vooral tegenaan?

De Zonnbloem

Directeur Noud van Rooij van de Zonnebloem is blij met de aandacht die ‘Er kan zoveel meer’ besteedt aan de activiteiten van de vrijwilligersorganisatie. “De Zonnebloem wil dat iedereen met een lichamelijke beperking, jong en oud, deel kan nemen aan de maatschappij.”

“Wat we steeds horen van de BN’ers die meedoen aan het programma, is dat we in Nederland nog de nodige hobbels te nemen hebben. Niet alleen op het gebied van toegankelijkheid, maar ook gewoon in aandacht voor elkaar. Rian en Roy waren dan ook vol lof over de inzet van onze vrijwilligers.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen