PALM PARKIES presenteert morgen Frimout (+ Barbele)

Foto: Frimout persfoto

Dordrecht, Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom. Vier dagen op rij staat de Belgische popband Frimout op een Nederlands PALM PARKIES podium.

Toffer dan tof vond Frimout het in Dordrecht, waar op de warme maandagavond 7500 bezoekers op PALM PARKIES waren afgekomen. Zo heet ook een van hun bekendste nummers. Onlangs bracht de band een speciaal Nederlandse versie uit van het romantische sprookje Toffer dan Tof (3:05). Met in de hoofdrol: Doutzen Kroes.

Nederlandstalig

Frimout is genoemd naar Dirk Frimout, de eerste Belg in de ruimte. Stef Willems brengt met zijn zeskoppige band Nederlandstalige popmuziek ‘over grote daden en de kleine dingen van het leven’. Ze braken in Vlaanderen door in 2012.

Sommige bands vallen tegen als je ze live hoort. Dat zal bij Frimout niet gebeuren. Deze opname van PALM PARKIES Dordrecht laat zien: Frimout weet wat ze doen.

Voorprogramma

Morgen begint PALM PARKIES Roosendaal in feite al om 19.45 uur. Dan start de Brabantse zangeres en songwriter Barbele met haar ingetogen Engels- en Nederlandstalige liedjes. Haar inspiratie haalt ze uit haar directe omgeving. In juni was ze al te horen bij T’Plein Geluiden.

Barbele weet goed weg met haar gitaar. Haar strakke spel en unieke stem krijgen het publiek vaak stil. Of ze een gelukkige keus is voor PALM PARKIES – op een moment waarop de bezoekers binnenstromen – zal moeten blijken.

Een maand geleden stond Barbele op de Brabantse Wal Dag (4:06).

  • Vanaf 19.30 uur ben je welkom voor een hapje en een drankje. Gratis toegang!
  • Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen