‘Aan het einde van de dag’ – tweedaagse musicalworkshop met Rolf van Rijsbergen

Foto: Marco Valk (Co Solo)

Musicalzanger Rolf van Rijsbergen komt op zaterdag 5 en 12 september naar Roosendaal voor de zang- en musicalworkshop ‘Aan het einde van de dag’.

  • Let op: de inschrijving sluit zaterdag 29 augustus.

De titel van de workshop zal fans van Les Misérables bekend voorkomen. Is de tweedaagse zang- en musicalworkshop van Stichting Stimulering Podiumkunsten dan alleen voor fans van Les Misérables? We vroegen het Rolf van Rijsbergen.

“Welnee, maar ik gebruik een scène uit deze musical omdat ik uit ervaring weet dat deze zich erg goed leent om via improvisatie-oefeningen een karakter te ontwikkelen. Daarna kun je het geleerde in principe op elke musical toepassen.”

Ben jij zang-enthousiast?

De workshop is bedoeld voor zang-enthousiaste mensen. Je hoeft niet per se koor- of podiumervaring te hebben. Hoofddoel is om met musicalzang aan de slag te gaan, waarbij ook persoonlijke presentatie, staging en een stukje beweging aan bod komen.

Van Rijsbergen leert je een nieuwe manier van werken aan. Aan het eind van de dag ga je dus een stuk wijzer naar huis. Daarnaast is het natuurlijk ook een doel op zich om met en van elkaar te leren en te genieten.

150827 Rolf van Rijsbergen - Marco Valk (Co Solo)Rolf van Rijsbergen begon bij Close Up

Rolf van Rijsbergen is geboren in Roosendaal en groeide op in Oud-Gastel. Hij zong in het toen net opgerichte koor Close Up en speelde mee in verschillende operettes.

Intussen heeft de musicalartiest in tal van musicalproducties gestaan. In seizoen 2010-2011 was hij te zien in Crazy Shopping. In het Eftelingtheater trad hij op als Fakir en als Tita Tovenaar. Van Rijsbergen stond tweemaal op het podium tijdens het Musical Awards Gala en was te gast bij Laat de Leeuw.

Verder is hij initiatiefnemer van ‘Friends in concert’ en ‘Verona meets Broadway’ waarbij hij naast Pia Douwes en Linda Wagenmakers op het podium stond. Van Rijsbergen spreekt ook regelmatig stemmen in voor tekenfilms.

Schrijf je in!

Van Rijsbergen: “Ik heb deze workshop al een aantal keer gegeven bij de Vocal And Dance Academy in Den Haag.” Die workshops zijn goed bevallen, want de zanger geeft aan: “Ik heb erg veel zin in de twee dagen in Roosendaal. ”

  • Locatie : Het Kadehuis, Kade 24.
  • Datum en tijd: zaterdag 5 en 12 september, van 10.30 tot 15.00 uur.
  • Kosten : €22,50 per persoon.
  • Inschrijven kan via [email protected].

Kijk ook op de FB-pagina van Stichting Stimulering Podiumkunsten.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen