Stadsdichter opent Eye-Candy 11

Foto: Galerie Anita Ammerlaan

De Roosendaalse stadsdichter Leo Lotterman zal op zondag 13 maart de officiële opening verrichten van de internationale expositie Eye-Candy 11 bij Galerie Anita Ammerlaan.

De opening wordt muzikaal opgeluisterd door ‘Jazzed For Fun’. Het repertoire van deze 11-koppige formatie bestaat uit swingende muziek van o.a. Sammy Nestico, Miles Davis, Herbie Hancock en vele anderen, van klassieke tot huidige jazz. Ook latin- en funkstukken staan op het repertoire. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een band die voor het plezier van de leden is opgericht (1999). De meeste leden van de band komen uit verschillende orkesten uit  Breda en omstreken.

Gallerie Anita Ammerlaan

Vanaf 13:30 is iedereen van harte welkom bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal om de feestelijke opening bij te wonen. Tot 29 mei is bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal deze expositie gratis te bezoeken. De tentoonstelling, op maar liefst 1150m2, kent een mooie diversiteit dat uiteenloopt van realistische tot abstracte schilderijen en 3D-sculpturen van diverse materialen van in totaal 14 professionele kunstenaars.

Eye-Candy 11

Eye-Candy 11 wordt georganiseerd in 1150 m2 grote galerie van Roosendaalse kunstenaar Anita Ammerlaan. De Engelse kunstenaar Heidi Adcock zorgt voor het internationale karakter van deze expositie. De Nederlandse exposanten zijn: Marina Maas, Janneke Rottier, Jan Teunissen, Wout Kole, Inge Coolen, Marie-Josée Boerenkamp, Simone van Olst, Annelies Tetering, Gerrit Peele, Marijke Maas, Niko van Merriënboer, Maurice La Rooy en Anita Ammerlaan. Tijdens de opening zijn de exposanten aanwezig om de bezoekers nadere uitleg te geven over hun geëxposeerde kunstwerken.

De organisatie van Eye-Candy 11 ligt in handen van professioneel kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de galerie aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten. De expositie is voor iedereen gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur. De galerie is op 1e paasdag gesloten.

Anita Ammerlaan studeerde in 1999 af aan de Willem de Kooning Academie voor Schone Kunsten in Rotterdam en samen met haar echtgenoot houden zij zich fulltime bezig met kunst.

Marijke Maas exposeert in Roosendaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen