Culturele Manifestatie van Stichting ROOS

Foto: Stichting Roos

Stichting ROOS organiseert de jaarlijkse Culturele Manifestatie (CuMa) in en rond Schouwburg de Kring in Roosendaal op 20 maart.

Dit jaar is het programma weer goed gevuld. Om 12:00 uur zullen de concertharmonie van Muziekverenging Roosendaal  (grote zaal) en Vocal Group Nouveau (kleine zaal) de aftrap geven en Dansplein Roosendaal sluit om 16.55u de Cuma in de grote zaal. Maar ook in het theatercafé, de foyer en de Rabobank Galerie is van alles te doen. Bij goed weer zijn er op het Tongerloplein ook optredens, en nieuw dit jaar is dat Stadbeiaardier Toni Raats speciaal voor dit evenement het carillon van de Sint Janskerk zal bespelen. Dit jaar zal het Tongerlohuys niet open zijn in verband met de verbouwing.

Op dit laagdrempelige evenement zullen ruim 35 culturele verenigingen en instellingen op het gebied van muziek, dans, zang en toneel uit de gemeente Roosendaal zich presenteren door middel van een kort optreden of in kraampjes. De toegang is, met dank aan de Rabobank Zuidwest Brabant, gratis. Het volledige programma is te vinden op www.roospodium.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen