Optreden Vocal Group “Take Eight”

Foto: Take Eight

Vocal Group “Take Eight” geeft op zondagmiddag 10 juli aanstaande een concert bij Sieben Parkpodium in Roosendaal.

Take Eight bestaat uit acht zangers (vier dames en vier heren), wordt begeleid door een combo met piano, gitaar, basgitaar en drums en staat onder leiding van Ruud van Vlerken.

Repertoire

Het repertoire bestaat uit fraaie arrangementen van de meest gelouterde vocal groups ter wereld: Manhattan Transfer en New York Voices. How high the moon, I could write a book, Hotter than that en One note samba zijn enkele songs uit dit jazz repertoire. Maar ook songs van Paul Simon (Still crazy after all these years) en Stevie Wonder (I wish) worden met een jazzy sausje gebracht. Lekker swingende up-tempo nummers wisselen af met mooie a capella songs. Met dit repertoire is ‘Take Eight’ een unicum. “We proberen de sound intiem te houden, waardoor de mooie harmonieën er nog beter uitkomen” zegt Ruud van Vlerken.

Door de vele solo wisselingen, de afwisseling in stijl en tempo en plezier van de groep zelf is het een optreden voor iedereen die houdt van meerstemmige vocale.

Bariton Jazz Vocalgroup Take Eight

Expositie Bob Bakker

Na zijn studie aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten te Antwerpen (publiciteit en illustratie) is Bob zich gaan ontwikkelen in het tekenen en schilderen van vooral portretten en het menselijk lichaam. Op dit moment ligt zijn focus op acryl op doek. Bob heeft een hele eigen stijl ontwikkeld. Met plezier nodigt hij u uit om zijn werk te komen bekijken.

Gratis toegang

Bij Sieben Parkpodium worden in de zomer op zondagmiddag concerten gegeven die vrij toegankelijk zijn voor publiek. Het Parkpodium is uniek gelegen met een mooi uitzicht over visvijver De Stok. De aanvang is 14.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen