Bluesformatie Trouble No More

Foto: Johan Sonneveld

Aanstaande zaterdag treedt De Utrechts Bluesformatie Trouble No More op in Nispen.

De band trekt sinds de oprichting in 1990 met een energieke live show langs café- en festivalpodia. Trouble No More is zondermeer een gevestigde naam op de Nederlandse Bluespodia.

Trouble No More brengt swingende Rhythm & Blues, met Chicago, Texas en ook Westcoast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en altijd aanstekelijk enthousiast. Het veelzijdige gitaarwerk en rauwe stemgeluid zijn karakteristiek voor de unieke stijl van de band. Eigenlijk is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje. Als het even kan wordt de band aangevuld met Job Groot op tenorsax.

De laatste, al weer zevende officiële, release van de band is Satisfaction Guaranteed. Een cd waar de energie vanaf spat. De band is voor de gelegenheid aangevuld met de Troubleshooters, een paar extra blazers. Met stuwende Bluesrock en spetterende Rhythm & Blues een plaat waarbij je niet kunt blijven stilzitten.

Het optreden in Nispen wordt een heerlijke mengeling van dansbare uptempo Blues, Chicago- en Texas Blues, Westcoast swing, en van scheurende gitaren tot slepende ballads.

Live blues muziek Roosendaal

Line Up Trouble No More

  • Onno Blok: lead gitaar en zang
  • Arie Schilling: basgitaar en zang
  • Ton Beukelman: hammond
  • Paul van Berkel: drums en zang
  • Job Groot: saxofoon en zang
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen