T-pleinconcert voor jong en oud

Foto: Muziekvereniging Roosendaal

Het Tongerloplein zal weer het gezellige decor zijn van het T-pleinconcert op zaterdag 1 juli. Het wordt georganiseerd door Muziekvereniging Roosendaal en Stichting T-plein.

Het concert duurt van 15.00 tot ongeveer 18.00 uur, waarna de afterparty kan beginnen. Bekijk de weervoorspelling.

Young Band grote verrassing

De Concertharmonie onder leiding van Rob Sloekers bijt de spits af met een zomerprogramma in Spaanse sferen. U hoort onder andere muziek uit de film The Mask of Zorro, het bekende nummer Valencia en Spanish Dance met een solo van Sonja Pieterman op altsaxofoon.

Daarna treden de kinderen van de Kweekvijver op, deze keer onder leiding van Judith Op de Beke. Zij introduceren hun instrumenten zelf, spelen een geluidenspel met het publiek en wagen zich zelfs aan enkele improvisaties! Vervolgens laat het Variatieorkest onder leiding van Wendy Bellens u genieten van bekende melodieën uit films en musicals. U herkent ongetwijfeld de muziek van onder andere Fame, Soldaat van Oranje en Grease.

En dan de klap op de vuurpijl: de Young Band, onder leiding van Luc van Gaans. Dit is het Opleidingsorkest van de vereniging, verrijkt met jonge muzikanten uit de andere orkesten. Over het programma wil Luc alleen loslaten dat het gericht is op de doelgroep 15-25 jaar, dat de formatie HIP ook meedoet en dat er onder andere muziek van Snarky Puppy en een nieuwe compositie van Berend van Deelen te horen zullen zijn. Voor de rest moet u toch echt zelf op 1 juli naar het Tongerloplein komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen