Danswedstrijd als afsluiter op Roosendaal Danst!

Foto: Roosendaal Danst

Zondagavond 24 september sluit festival Roosendaal Danst! af met de danswedstrijd ‘Dansprijs’. Deelnemers kunnen zich vóór 4 september online aanmelden.

Danstalenten met ambitie uit alle windstreken kunnen zich vanaf nu opgeven. De prijs voor de winnaar is een geldbedrag van maar liefst € 1.500.  De wedstrijd vindt, net als festival Roosendaal Danst!, voor de vierde keer plaats. Het is een initiatief van Stichting Roosendaal Danst! en CultuurCompaan om danstalenten de kans te geven zich te ontwikkelen. CultuurCompaan stelt de geldprijs beschikbaar voor de winnaar. Met dit prijzengeld maakt de winnaar onder leiding van een professional een nieuwe choreografie. Deze choreografie is te zien tijdens de volgende editie van het festival.

Voor wie is de dansprijs?

Dansers in alle stijlen en van alle leeftijden zijn welkom; solisten,duetten en grote dansgroepen. De maximale lengte van de dansact is voor iedere deelnemer acht minuten. Decors zijn toegestaan als de opbouw niet langer dan vijf minuten duurt. Dansers sturen vooraf hun muziek toe. Als de informatie niet tijdig binnen is, vervalt je inschrijving. Deelname aan de wedstrijd is geheel gratis!

Voorrondes en finale

De voorrondes zijn op zondag 24 september in de middag in de grote zaal van De Kring. Eendeskundige jury onder leiding van Nishant Bhola (World of Dance) maakt aan het einde van de middag de finalisten bekend. Aansluitend vindt de spetterende finale plaats. Zowel de voorrondes als de finale zijn gratis te bezoeken in de grote zaal van De Kring. Kijk voor meer informatie op de Roosendaal Danst website. Deel jouw passie voor dans met Roosendaal en schitter op het grote podium van De Kring tijdens debDanswedstrijd 2017!

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich vóór 4 september aanmelden via het inschrijfformulier op de Roosendaal Danst website. Als je inschrijfformulier niet compleet is, kunnen ze je inschrijving niet in behandeling nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen