“Er is veel te halen is, maar niets is te koop”

Foto: Cultuurvirus:

Cultuurnetwerk Roosendaal heeft Cultuurvirus ontwikkeld speciaal voor organisatoren van kunst- en cultuuractiviteiten in Roosendaal. Cultuurvirus is de nieuwe plek in Roosendaal waar veel te halen is, maar niets te koop is.

Cultuurvirus strijkt neer op diverse plekken in de gemeente met als doel zo veel mogelijk, verenigingen, bewonersinitiatieven, clubs en amateurkunstenaars te bereiken.

Hulp of spullen nodig?

Organiseer jij kunst- of cultuuractiviteiten in Roosendaal? En heb jij daar hulp of spullen voor nodig? Kom er om vragen bij Cultuurvirus, een nieuwe groep delende mensen. Ook als jij iets hebt waar anderen gebruik van mogen maken, kun je daar via het Cultuurvirus anderen blij mee maken. Wij bouwen eraan dat als we allemaal meer gaan delen, we ieder meer voor elkaar krijgen.

Elke sessie van Cultuurvirus openen we met een inleiding, workshop ‘Durf te vragen’ en voorbeelden op gebied van delen. Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies hoe en wat: kom langs en laat je verrijken.

Er zijn al drie sessies geweest: in Burgerhout, Nispen en Innovitapark. In oktober hebben we twee bijeenkomsten gepland:

  • donderdag 5 oktober in de Geerhoek in Wouw van 19.00 tot 21.00 uur;
  • donderdag 26 oktober in Parrotia van 16.00 tot 22.00 uur.

Opgeven kan via de website cultuurnetwerkroosendaal.nl/aanmeldformulier of Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen