Blijft de 45e Gouden Bolhoed in ’t Durp Roosendaol?

Foto: IQ Aarmoei-nieke

Op maandag avond 5 februari is de kleine zaal van ‘De Kwakkelkooi’ weer het toneel van de presentatieavond van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol.

In de gemoedelijke gekende setting schotelt het IQ Aarmoei-nieke u een avondvullend programma voor in Schouwburg de Kring, vol met hoogtepunten.

“DA’S M’N STADJE”

Centraal op deze avond zal de positie van Roosendaal staan. Immers nu de Stichting Carnaval Roosendaal het motto “DA’S M’N STADJE” heeft gekozen leeft bij het IQ Aarmoei-nieke de vraag, “zijn we wel een stad of “blijven we ‘n dùrp” ? Het lijkt erop dat het IQ meer nijgt naar die kleine versie van de stad Roosendaal getuige hun beeldmerk voor deze avond ’t Blefd ’n dùrp.

Nu het IQ Aarmoei-nieke zicht openlijk deze vraag stelt komt ook meteen de vraag boven drijven waar die 45e Gouden Bolhoed heen zal gaan. Blijft deze dit jaar eigenlijk wel binnen de dorpse grenzen van Roosendaol ? of……..

Het antwoord zal gegeven worden tijdens deze avond. Een avond waar het wederom verder verjongt IQ Aarmoei-nieke met een traditionele opening en o.l.v. een frisse nieuwe repetitor, actieve participatie van u in de zaal verwacht. Een avond ook waar u natuurlijk kunt genieten van gekende sprekers, verrassende sketches, en dus de uitreiking van de 45e Gouden Bolhoed. Terwijl de heren van het IQ Aarmoei-nieke momenteel de laatste hand leggen aan het programma neemt de spanning rondom de uitbreiding van het college van gouden bolhoed dragers ongekende vormen aan.

Immers jaarlijks, in de weken en dagen vooraf aan die bijzondere avond probeert menigeen een lek te vinden in de informatie barrière om te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven
voor alsnog stevig op elkaar.

Wees welkom!

Voel u welkom en geniet van een sfeervolle carnavalsavond zoals er geen andere is. Maandag 5 februari, kleine zaal Schouwburg de Kring, Aanvang 20.00 uur, gratis entree.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen