Nostalgische kermis krijgt vervolg!

Foto: Ad Verbiest

De nostalgische kermis bleek voor jong en oud een overweldigend succes. “De nostalgische kermis komt ook in 2019 weer naar Roosendaal”; dat besloot het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal.

De nostalgische kermis werd dit jaar voor het eerst georganiseerd in het kader van het feestjaar Roosendaal 750.

Wethouder Cees Lok stelde om die reden het college voor om de nostalgische kermis jaarlijks te laten terugkeren. Hij zegt daarover: “Ook volgend jaar herleven oude tijden in de Roosendaals binnenstad. Het zou mooi zijn als de Markt, de Bloemenmarkt en het Tongerloplein rond Pasen opnieuw het middelpunt zijn van het vertier van weleer. Ik reken weer op een groot aantal historische kermisattracties, zoals de zweefmolen en oude draaimolens en natuurlijk ook de vrolijke klanken van een draaiorgel. Ook de spiegeltent zien we weer graag terugkomen, waarin weer bijzondere activiteiten georganiseerd kunnen worden.”.

De nostalgische kermis werd dit jaar voor het eerst georganiseerd in het kader van het jubileumjaar Roosendaal 750. Het eerste grote evenement van het feestjaar bleek meteen een schot in de roos. Doelstelling van de Stichting Roosendaal 750 is om een aantal evenementen permanent te laten terug keren. De nostalgische kermis is het eerste jubileum evenement dat een terugkerend karakter krijgt. Begin 2019 wordt er meer bekend gemaakt over de nostalgische kermis en de nadere invulling daarvan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden