Gezellig zingen en swingen tijdens Roosendaal Zingt!

Foto: Jaap Lageweg/ Roosendaal Zingt

Op zondag 10 juni vindt weer het geliefde meezingevenement Roosendaal Zingt plaats vanaf 15.00 uur op de Oude Markt in Roosendaal. Onze 15 e editie alweer, dus we vieren een jubileumfeestje! Muziek van toen en nu voor jong en oud, dus neem familie, vrienden, klasgenootjes, kennissen, collega’s of buren mee en kom gezellig meezingen en swingen bij Roosendaal Zingt!

Coverband IMPAKT

Dit keer een live-editie met de negenkoppige coverband IMPAKT, die precies weet wat het publiek nodig heeft om er een geweldig muzikaal feestje van te maken. Hits van vroeger worden in een eigentijds jasje gestoken en bekende meezingers worden verweven tot grandioze medleys. Van begin tot eind knallen alle hits en medleys van de jaren 70 tot en met nu met veel enthousiasme van het podium af. Smeer je stembanden maar alvast: meezingen gegarandeerd!

Dansplein

Dansplein is een dynamische dansschool voor iedereen die van dansen houdt. Dansplein treedt regelmatig op bij verschillende Roosendaalse evenementen. Op zondag 10 juni zijn ze te bewonderen op het podium bij
Roosendaal Zingt. De presentatie van de 15e jubileumeditie van Roosendaal Zingt is in handen van Carlàn van den Berg en André Verstijlen, die zich volop aan het voorbereiden zijn.

Ben jij erbij?

Een live coverband, verrassende dansacts, een enthousiast team, geweldige meezingnummers, een fantastisch publiek en hopelijk een heerlijk zonnetje. Dat wil je toch niet missen?!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen