IQ Aarmoei-nieke zomeravondconcert

Foto: IQ Aarmoeinieke

Direct na aswoensdag nam IQ Aarmoei-nieke een korte adempauze maar al snel daarna begonnen de voorbereidingen op hun Zomeravondconcert en inmiddels zijn die dus alweer maanden in volle gang.

De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden, de worst is geofferd aan de heilige Clara en de tenten om de plets van Sjef te overkappen zijn geregeld. De “witte dasse” & “pantalon” zijn weer gestoomd en gestreken en hun bolle hoed heeft er ook weer zin in. De mannen van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol hebben hun chique tenue
inmiddels dus weer klaar hangen. En dat is maar goed ook, immers op zaterdag 23 juni aanstaande is het weer zover. Dan halen ‘De mannen van de Kaai’ alles uit de kast voor hun zomeravondconcert. Plaats van handelen is buiten op de plets van café De Veestallen, waar anders dan op de Kaai.

Het IQ Aarmoei-nieke zal u op deze avond onder het motto “Daar bij de waterkant” in drie blokken aangenaam verrassen. Het gekozen thema verwijst naar de waterloop die momenteel aangepakt wordt achter de Paterskerk alsook achter het gekende thuisetablissement van het IQ Aarmoei-nieke. Maar het herengezelschap maakt hiermee ook al een knipoog naar het IQ Zwaaigatconcert wat in september op een speciaal voor het IQ Aarmoei-nieke aangelegd ponton in de Roosendaalse Vliet zal plaats vinden. De 3 thema-blokken voor 23 juni hebben de toepasselijke namen meegekregen: ‘We steken van wal’, ‘Op volle zee – op woelige baren’ en ‘Terug naar de thuishaven’.

Tijdens dit zomeravondconcert kunt u ook nog gastoptredens verwachten. Zo zal Popkoor SKOOR u deze avond verrassen met hun aanwezigheid en is er eerder op de avond ruimte voor toetsenist Joost Clausing ingeruimd. Maar ook de generale repetitie van het zwaaigatlied o.l.v. Annelieke Danen staat op het programma. Deze gezellige avond zal plaats vinden op “Cour Sjef Boonen” zoals de plets achter De Veestallen sinds 2017 officieel is gedoopt.

Het alsmaar jongere en energiekere IQ Aarmoei-nieke beloofd u weer een avond welke een genot zal zijn voor ieders oog en oor. Iedereen (jong en oud) is dan ook van harte welkom op 23 juni a.s. De plets is v.a. 19.30 uur open, het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Reacties

article
55267
Direct na aswoensdag nam IQ Aarmoei-nieke een korte adempauze maar al snel daarna begonnen de
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/55267/iq-aarmoei-nieke-zomeravondconcert/
2018-06-12T08:56:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/06/12085250/IQ-Aarmoei-nieke-van-Roosendaol-2018.jpg
cultuur