De Roosendaalse Comedie 70 jarig bestaan fotoverslag

De Roosendaalse Comedie bestaat deze week 70 jaar. Speciaal voor het publiek wordt een indrukwekkend toneelspel opgevoerd. “Een wankel evenwicht” geschreven door Edward Albee en vertaald door Janine Brogt.

Het verhaal gaat over vier vrouwen en twee mannen die elkaar met woorden kapot maken door het verleden op te rakelen. Een fors aantal dialogen lopen door elkaar heen. Het gezin Agnes en Tobias nemen liefdevol hun vrienden op in huis. Dochter Julia komt thuis na een mislukt huwelijk en de zus van Agnes die de fles meer ziet als een soort vriend en ook inwoont, zorgen voor een volle huiskamer waar een en ander eens flink wordt uitgesproken. De regie wordt verzorgt door Peter Jonckheer.

De voorstellingen zijn te zien op 14, 15, 16 en 17 juni, in het cultuurhuis aan de Burgerhoutsestraat nummer 23 in Roosendaal. Alle avonden begint de voorstelling om 20:00 uur. De setting is niet alledaags. De huiskamer waar alles zich afspeelt staat in het midden en de toeschouwers zitten er om heen. Niet iedereen was blij met deze setting aldus een aantal toeschouwers maar het stuk werd mooi gespeeld. Een van de Speelsters Conny de Rooij Schrauwen werd tevens gehuldigd voor haar 25 jaar trouwe inbreng bij De Roosendaalse Comedie.

  • Reserveren kan telefonisch met 06-26546652 of via de website www.de-comedie.nl

Tekst en beeld door Ad Verbiest

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen