IQ Zwaaigatconcert: De handtekening staat

Officiële ondertekening door Stichting Roosendaal 750 jaar en het IQ Aarmoeinieke in Café de Veestallen
Foto: Archief IQ Aarmoei-nieke

Na maanden van plannen maken en overleg, gaat het op zaterdag 8 september echt gebeuren. Kort geleden tekenden de mannen van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol de overeenkomst met de Stichting Roosendaal 750 jaar. Voorzitter van deze stichting, Cor Verbocht was er speciaal voor naar De Kaai gekomen.

Het IQ Aarmoei-nieke stond direct te trappelen na de gemeentelijk oproep van de commissie “Roosendaal 750 jaar” om samen met de Roosendalers feest te vieren. Mogelijk konden de mannen nu hun lang gekoesterde wens verwezenlijken. En kort na de zomervakantie gaat dat, onder de vlag van onze jubilerende stad, ook werkelijk gebeuren.

De voorbereidingen zijn al maanden aan de gang, en menig overleg met de Stichting Roosendaal 750 jaar hebben ‘De mannen van de Kaai’ al achter de rug. Maar inmiddels is de spreekwoordelijke kogel door de kerk en kon het ponton geboekt worden omdat de handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst is geplaatst.

Onder toezicht van vele leden van het illustere gezelschap in zwart wit, was het inktpotje op tafel geplaatst en konden de betrokkenen hun handtekening plaatsen met een echte verenpen. In de
overeenkomst staan de afspraken die belangrijk zijn voor dit unieke evenement.

Muziek en gezelligheid

Zo dient dit evenement o.a. origineel, creatief en verbindend te zijn voor héél Roosendaal. En het zijn juist die zaken die op het lijf van het IQ Aarmoei-nieke geschreven zijn. “Wij zijn geen topmuziekanten die volledig foutloos hun partij blazen”, zo spreek woordvoerder Koen Schoenmakers namens het IQ. “Nee wij zijn een gezellig clubke mannen wat graag op een ludieke manier act de présence geeft en onze muziek is daarbij erg belangrijk maar ondersteunend”.

“Verwacht dus geen concertgebouw optreden op 8 september, ook al zullen wij natuurlijk ons uiterste best doen. Maar kom naar het zwaaigat voor een heel bijzonder evenement. Zing gezellig mee, geniet van verrassende samenwerkingen (waarover in de komende weken meer) en geniet van de gemoedelijke Roosendaolse “durpse sfeer” in een hele moeilijke, maar geweldige entourage”. Zo vervolgt Schoenmakers.

Speciale bühne

Vanaf een ponton IN het zwaaigat van de Roosendaolse Vliet aan de Kade zal het IQ Aarmoei-nieke in samenwerking met anderen u een onvergetelijke muzikale avond bezorgen. Vanaf de oever, maar zeker ook vanuit uw eigen boot(je) op het water bent u van harte welkom om van deze speciale avond te genieten.

IQ Zwaaigatconcert: 8 September a.s. / 20.00 uur / Zwaaigat van de Roosendaolse Vliet.

  • Géén toegangskaart nodig.
  • Gratis bij te wonen voor iedereen
  • Gezellig kijken & luisteren vanaf de oever van de Vliet of vanuit uw eigen boot(je)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden