Het Roosendaals Cultuurnetwerk te gast in het Theaterhuis

Foto: Ad Verbiest

Kunst, cultuur en erfgoed dragen bij aan de leefbaarheid van onze stad en de omgrenzende dorpen zoals Nispen en Wouw. Het brengt energie, inspiratie en zet aan tot denken, daagt uit en verlegt grenzen.

Het Theaterhuis had de koffie klaar staan maandagavond met het volgende programma:

  • Kennismaken met de nieuwe netwerkcoördinator Carlijn de Bot, zij stelde zich voor.
  • Cultuurfonds gestart en vanaf 1 juli zijn de drie regelingen van het cultuurfonds opengesteld. Lees online alle informatie overde Voucherregeling, de Makersregeling en de Activiteitenregeling. Tijdens de netwerkbijeenkomst werd de gekozen werkwijze toegelicht en eventuele vragen beantwoord. Het aanvragen van bepaalde regelingen geschiedt nu 1 keer per jaar maar kan in de toekomst worden aangepast
  • Plannen voor 2019. Tijdens de bijeenkomst werd aan de maker of als vereniging/stichting gevraagd om de plannen (culturele activiteiten) voor 2019 in maximaal 3 minuten te delen in de vorm van een pitch met het Cultuurnetwerk. Men moest aangeven wat men daar voor nodig had en er werd gekeken hoe we als netwerk elkaar kunnen versterken.
  • Netwerkborrel. Verbindingen leggen, samenwerking opzoeken en geïnspireerd door elkaar de zomervakantie in. Het Roosendaals Cultureel netwerk weer een stuk dichter verbonden met elkaar.

Blijf op de hoogte van Cultuurnetwerk Roosendaal via Facebook.

Beeld en tekst door Ad Verbiest

Reacties

article
56019
Kunst, cultuur en erfgoed dragen bij aan de leefbaarheid van onze stad en de omgrenzende
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/56019/roosendaals-cultuurnetwerk-gast-theaterhuis/
2018-07-10T11:28:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/07/10112618/IMG_1274.jpg
cultuur