Laatste editie Thirty Dancing Roosendaal

Op zaterdag 15 september komt het inmiddels legendarische dertigersfeest Thirty Dancing voor de laatste keer naar de Roosendaalse St. Jan. Het feest, dat dit jaar haar 10e verjaardag viert, stopt naar eigen zeggen op het hoogtepunt.

De avonden in Roosendaal maken plaats voor nieuwe edities in andere steden. Ook wordt het concept tegenwoordig steeds vaker geboekt op festivals. “Het is belangrijk dat Thirty Dancing zich blijft ontwikkelen en daar hoort ook bij dat je soms afscheid moet nemen. Roosendaal was één van de eerste steden waar het feest succesvol was en we voelden ons hier iedere avond meer dan thuis” zegt Bas Berden, een van de initiatiefnemers van het concept.

Het belooft een knallende en feestelijke afsluiter te worden in de St. Jan aan de Markt; de beste guilty pleasures, throwbacks met een stoere booty en natuurlijk de hits uit het hete heden. Daarnaast ontbreken uiteraard de vertrouwde ingrediënten van Thirty Dancing niet tijdens deze editie.

Thirty Dancing vindt plaats op 15 september 2018 in de St. Jan te Roosendaal. De deuren openen om 21:00 en sluiten weer rond 02:00. Tickets zijn inclusief garderobe, gebruik van toiletten, lekkere hapjes en feestelijke extra’s en zijn verkrijgbaar op www.thirtydancing.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen