Jong aanstormend talent brengt de bezoekers in Weense en operettesferen

Foto: Koen Vereertbrugghen

Na het eerste optreden van de Stichting Weense tunes afgelopen jaar, bleek de belangstelling voor een programma vol Weense muziek en operetteklanken, een schot in de roos. Binnen de kortst mogelijke keren was de zaal van Dance Studio Rottier aan de Vijfhuizenberg te Roosendaal uitverkocht.

Alle reden dus voor Weense tunes om op de ingeslagen weg voort te gaan. Na twee succesvolle optredens tijdens de Wereld Alzheimerdag van 21 september jl. in de Kring, staan nu de repetities voor koor, solisten en orkest momenteel in het teken van de voorbereidingen voor de twee uitvoeringen in november a.s. Op zaterdagmiddag 17 november om 20.00 uur en zondag 18 november om 14.00 uur staan de deuren van de Dance Studio Rottier weer wijd open om alle gasten in de sfeervolle zaal te ontvangen. De bezoekers zitten gezellig aan tafeltjes met hun drankje en krijgen een feestelijk programma voorgeschoteld door koor, solisten en orkest.

Programma 17 en 18 november

De fraaie sopraan Angelique Wardenier zal menigeen weer in extase weten te brengen met haar prachtige stem en aansprekende presentatie. De Belgische tenor Koen Vereertbrugghen is een veel gevraagde solist voor opera- en operetteproducties en concerten en heeft in het verleden tijdens de ROOS-operetteproducties een onvergetelijke indruk achtergelaten.

Met de keuze van het programma door de dirigent Wil Broos wordt u meegenomen naar het bekende hotel: Im Weissen Rösll ( Het witte Paard) in het Salzkammergut. Even later ziet u zich in een gondel zitten in Venetië wanneer er muziek gebracht wordt uit de prachtige operette Eine Nacht in Venedig. Zo gaat dit programma door met nog heel wat verrassingen van muzikale pareltjes.

Jonge mensen op weg naar het concertpodium

In het voor pauze programma treden twee solisten op die bijna afgestudeerd zijn aan de afdeling Klassiek Muziektheater van de Fontys Scademie in Tilburg. Twee veel belovende solisten t.w. de mezzosopraan Hansje van Welbergen ( mezzo-sopraan) en Nick van Kuipers (tenor) zullen de bezoekers met hun fraaie stemmen de bezoekers in de juiste ‘Weense sfeer’ weten te brengen.

Reserveringen

U kunt kiezen uit een middag- of avond(vullend)programma. Beide keren bedragen de entreeprijzen €17,50 per persoon inclusief een consumptie. De reservering is net als bij een bezoek aan het theater, definitief wanneer het bedrag op de bankrekening van Stichting Weense tunes staat. Dit nummer luidt: NL39 RABO 0323 0451 46. Vermeldt u bij het overmaken van het bedrag uw naam en adres zodat we u op de gastenlijst kunnen zetten. Bij binnenkomst ontvangt u na controle op de gastenlijst uw consumptiebon en programma en kunt u zelf een plaatsje zoeken waar u denkt het hele gebeuren zo goed mogelijk te kunnen zien en te horen. Voor vragen kunt u bellen naar de voorzitter Jacqueline Chamuleau: 0165-551073.

  • Voor uitgebreide informatie over Stichting Weense tunes verwijzen wij u graag naar onze website: www.weensetunes.nl.

Reacties

article
57502
Na het eerste optreden van de Stichting Weense tunes afgelopen jaar, bleek de belangstelling voor een
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/57502/jong-aanstormend-talent-brengt-bezoekers-weense-en-operettesferen/
2018-10-30T16:26:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/10/30162308/Koen-Vereertbrugghen.jpg
cultuur