Tongerlo Kerst 2018 Roosendaal

Foto: Tplein Roosendaal

Kerstmis… de tijd van gezelligheid; kerstbomen, licht, samen; muziek, zingen, de Kerstman; warme chocomelk, glühwein En al deze ingrediënten het liefst knus met familie, gezin en/of vrienden.

T’Plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo organiseert een gezellige kerstmiddag voor het hele gezin op zondag 16 december as. Natuurlijk op het meest knusse Tongerloplein.

Volop vertier voor jong en oud

Voor de kinderen is er volop vertier. Er staat een heus licht- en geluidgevend springkussen in de vorm van een enorme iglo. Wanneer zij moe zijn van het springen is er de mogelijkheid even uit te rusten in één van de wagonnetjes van de Tongerlo Kerst Express en een rondje mee te rijden. Een Dickens-zanggroep zingt sfeervolle kerstliedjes, die iedereen mee kan zingen. Voor de creatieve jeugd staan Josina en Mandy klaar in hun (verwarmde) tent om mooie kerstknutselwerkjes te maken en ook kunnen zij zich laten schminken bij Jennis. Tussendoor om de honger te stillen even om een (gratis) lekker portie poffertjes bij de poffertjeskraam… en dat mag best meer dan één keer…!

Samen met papa, mama, opa, oma, de buurman, gezellig. Glühweintje of warme chocomel erbij, die te vinden is in één van de tenten. En dat allemaal op je eigen tempo, want al deze attracties zijn er de hele middag tot 18.00 u. Er zijn wel enkele tijden, die je in de gaten moet houden. Om 14.00 u komt Muziekmeneer Ronald samen met de kinderen muziek maken. Verwarmd in een tent of bij heel slecht weer,
binnen bij de Moriaan. Dit mag je echt niet missen! Wat je ook zéker niet mag missen is het bezoek van de Kerstman met zijn arrenslee, getrokken door een paard, en zijn Elfjes. In zijn drukke programma op deze dag zal de Kerstman tussen 15.00 u en 16.00 u het Tongerloplein aandoen. Jij wil toch ook met hem op de foto?!!

Om 16.00 u komen alle volwassenen aan de beurt. Zij worden getrakteerd op een fantastisch muzikaal programma met een gospelkoor onder leiding van Martine van de Kar en een kerstorkest o.l.v Jasper van Overveld. Veel te luisteren, maar ook zeker mee te zingen, tot 18.00 u.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden